Gano

Biomag Plus este distribuitor oficial de produse GanoExcel în Pitești. Puteți achiziționa produse de la sediul nostru sau vă puteți înscrie  în sistem (70 lei) ca să beneficiați de reduceri de 15-25% și nu numai.

Gano Excel

Gano Excel este o companie de multi-level-marketing (MLM) care a devenit o forță extraordinara în industria suplimentelor alimentare. Fondata în 1995 în statul Kedah, Malaysia, Gano Excel este o companie de prim rang, dedicata în întregime imunologiei nutriționale prin Ganoderma.

Compania oferă produse sănătoase, care sunt distribuite prin intermediul unei rețele de distribuitori independenți.
Produsele sunt fabricate într-o locație industrială ce deține Certificatul internațional de Bună Practică (GMP).

Cu o investiție de capital pe termen lung în cercetare și dezvoltare, în vederea obținerii unor produse de înaltă calitate și a asigurarii permanente a calitatii produselor, Gano Excel este pregatită să îndeplinească toate cerințele legate de produsele sale. Gano Excel deține cea mai mare plantație de Ganoderma din lume.

Ganoderma este un medicament prețios descoperit de chinezi acum circa 2000 de ani. Ganoderma a devenit foarte populară în ultimii 10 ani şi este în continuă afirmare pe piaţă. La început se vindea în unele magazine generale sau de artă. Acum toate farmaciile o vând iar oferta nu poate satisface cererea continuă.

Puteți achiziționa produse de la orice distribuitor GanoExcel la preț de consumator sau vă puteți înscrie în sistem pentru a cumpăra produsele la preț redus și pentru a vă suplimenta veniturile.

marketing

SISTEM CUMULATIV

Gano Excel are un plan de marketing cu puncte cumulative, care vă permite sa lucrați cum doriți.
Punctele personale și de grup se acumulează lună de lună, calificându-vă pe nivelele înalte ale stimulentelor și bonusurilor. Acest plan MLM a creat cel mai prietenos sistem de lucru din network marketing, iar șansele să greșiți sunt minime – nu există un termen limită pentru acumularea de puncte și acestea nu dispar niciodată.

INVESTIȚIE MICĂ

Spre deosebire de alte companii network marketing, care au un pachet de start cu produse și taxe de intrare mari, costurile de intrare în Gano Excel sunt mici și convenabile. Nu recomandam recrutări masive și nici nu obligam la achiziții de produse în momentul înregistrării.  Suntem încrezători și mândri față de produsele noastre, astfel că ii invităm pe distribuitorii serioși sa se alăture afacerii noastre prin cumpărarea unui pachet de start ieftin, care conține și catalogul de produse.

MENȚINERE LEJERĂ

Pentru a va califica în fiecare luna ca să încasați comisioanele dumneavoastră, trebuie sa va mențineți NUMAI nivelul punctelor personale la 60 PV și al grupului personal la 180 PV.
Aceasta condiție de menținere nu vă deranjează situația financiară și se poate îndeplini ușor de către oricine dorește sa se alăture afacerii Gano Excel.

PROFITURI MARI DIN VÂNZARE DIRECTĂ

Puteți obține un profit imediat (intre 15% si 25%) din vânzarea directă a produselor Gano Excel: cumpărați produsele la preț de depozit și le revindeți clienților dumneavoastră la prețul recomandat.

BONUS DE PERFORMANȚĂ GRUP (GPB) ȘI BONUSURI DE PERFORMANȚĂ LIDER (LPB)

Acest plan de marketing este un plan în trepte, care aplica diferențele de procentaje, aferente rangurilor, la volumul punctelor generate de toți distribuitorii din rețeaua dumneavoastră. Puteți câștiga până la 40% din volumul comisionabil (CV), în funcție de diferența dintre rangul dumneavoastră și rangul fiecărui distribuitor din rețea  Odată ce un distribuitor direct atinge același rang cu dumneavoastră, nu mai exista nici o diferența de calculat.

BONUSUL DE DEZVOLTARE LIDER (LDB)

Bonusul LDB este destinat liderilor. Odată ce ați ajuns Director sau mai sus, primiți bonusul LDB pentru dezvoltarea Directorilor din liniile rețelei dumneavoastră. Gano Excel plătește 5% din tot volumul comisionabil (CV) creat de generația 1 de Directori și mai sus din fiecare linie, 4% CV creat de generația 2 de Directori și mai sus in fiecare linie, etc., pana la 1% din tot CV creat de generația 5 de Directori și mai sus în fiecare linie. Altfel spus, puteți caștiga 15% din CV pe maximum 5 generații de Directori și mai sus pe fiecare linie din propria rețea.

FOND MAȘINĂ DE LUX (LCF)

Gano Excel a deschis un Fond pentru Mașină de Lux, foarte atractiv, pentru a ajuta liderii si distribuitorii să-și împlinească speranțele de a avea o “mașină de vis”. Pe lângă faptul ca aceasta mașină deosebita reprezinta o sursa de bucurie, ea mai constituie și un interesant mijloc de reclama a afacerii, precum și un instrument de construire a propriei rețele. Mașina de lux reflecta o vastă oportunitate și un stimulant major în Gano Excel.
Fondul este alimentat cu 3% din CV total al companiei pentru toți liderii calificați pentru Mașina de Lux, calculându se pe 10 generații (inclusiv vânzările personale). Tot ce aveți de făcut este sa construiți și să mențineți 3 grupuri care generează 10000 PV în fiecare luna, iar noi ne vom îngriji să vă livrăm mașina la timp.

PARTICIPAȚIE PROFIT DIAMANT REGAL (RDPS)

Bonusul RDPS reprezintă o participație lunara la fondul de profit, care cuprinde 20% din totalul CV al companiei și se plătește Directorilor calificați și mai sus. Acest comision se calculează pe 9 generații (inclusiv propria generație  și se plătește pe baza puterii grupului dumneavoastră și a volumului de vânzări  Cu cât aveți mai multe grupuri cu volume mari de vânzări, cu atât aveți mai multe generații raportate.

PARTICIPAȚIE PROFIT PREZIDENTIAL (PPS)

Bonusul PPS este o alta participație lunara la fondul de profit, care cuprinde 2% din totalul CV al companiei și se plătește la toti Ambasadorii Coroana Regala și Ambasadorii Coroana Prezidențială. Comisionul se calculează pe 10 generații (inclusiv propria generație) și se plătește pe baza puterii grupului dumneavoastră și a volumului de vânzări.
Dacă sunteți SINGURUL RCA sau PCA în Gano Excel, veți încasa 1%, respectiv 2% din totalul CV alocat companiei.

VACANTE STIMULATIVE

Gano Excel sponsorizează de asemenea vacanțe de vis pentru liderii și distribuitorii noștri, în unele din cele mai romantice și exotice locații de pe glob.

Gano Excel păstrează o parte din volumul comisioanelor pentru aceste stimulente.
Destinațiile vacantelor se anunța periodic, împreună cu cerințele calificărilor pentru vacanțe.

SPONSORIZARE INTERNAȚIONALĂ

Fiecare distribuitor Gano Excel se bucura de privilegiul de a intra în programul de sponsorizare internațională și de recompensare globală. Deoarece Gano Excel activează deja în peste 36 de țări, puteți și dumneavoastră să sponsorizați international și să câștigați comisioane globale din toate tarile în care suntem prezenți.

Produse de larg consum

Produsele Gano Excel pot fi consumate de orice categorie de vârsta și au întrebuințări diferite, acoperind astfel o piață largă.